Misiunea și viziunea

Consolidarea dezvoltării și evoluției comunității

Înțelegem că mediul joacă un rol esențial în modelarea experiențelor, în stimularea creativității și în stimularea succesului. De aceea ne propunem să dăm posibilitatea persoanelor și organizațiilor să își pună în aplicare viziunea prin intermediul spațiilor perfecte pe care le oferim pentru evenimente, cursuri și întâlniri.

Misiunea Education Point

Misiunea noastră este una profundă care merge dincolo de oferirea de spații pentru evenimente, cursuri și întâlniri. Scopul nostru este profund înrădăcinat în împuternicirea dezvoltării și evoluției comunității noastre, eveniment cu eveniment.

Credem că cheia progresului constă în schimbul de cunoștințe, în colaborare și în cultivarea de noi idei. Misiunea noastră se naște din angajamentul de a oferi spațiile perfecte pentru ca membrii comunității noastre să se întâlnească, să învețe, să crească și să se inspire reciproc.

Viziunea Education Point

Valorile Education Point

Succesul nostru este înrădăcinat într-un set puternic de valori fundamentale care ghidează fiecare aspect al activității noastre. Aceste valori reprezintă fundamentul pe care ne construim cultura companiei, relațiile și experiențele pe care le creăm pentru clienții noștri și pentru comunitate.