Închiriere sală

Locul perfect pentru desfășurarea unui eveniment poate transforma orice ocazie într-o experiență de neuitat. Ne propunem să facem din căutarea spațiului ideal de închiriat pentru evenimente în București  cât mai ușoară și mai inspirată posibil. Fie că planifici un eveniment corporate, curs, training, conferință, ședință sau lansare sau promovare de produs, ai ajuns la locul potrivit.

Credem că fiecare eveniment este o oportunitate pentru creativitate, conectare și celebrare. Devino partenerul nostru pentru a-ți aduce ideile la viață.

Ce ne recomandă

Înțelegem că locația este unul dintre elementele cheie pentru succesul unui eveniment, iar sălile noastre îți oferă o serie de avantaje incontestabile:

Poziționare privilegiată

Sediul nostru se află într-o locație de top, chiar în inima Bucureștiului, la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de Piața Romană și la 2 minute de Calea Victoriei. Cu o asemenea poziționare centrală, accesul ușor și convenabil devine realitate pentru toți clienții noștri.

O zonă vibrantă

Împrejurimile noastre sunt pline de viață, cu o varietate de magazine, terase, cafenele și restaurante care vă invită să vă bucurați de experiențe culinare și de shopping. În timpul pauzei de prânz sau după eveniment, participanții se pot relaxa într-un mediu plin de farmec.

Spații flexibile

Dispunem de 5 săli care pot acomoda între 8 – 45 de persoane fiecare, oferindu-ți o gamă variată de spații pentru a se potrivi exact nevoilor tale. Indiferent dacă organizezi o ședință de lucru, un curs sau un eveniment special, avem locația potrivită pentru tine.

Dotări profesionale

Fiecare sală este echipată cu ceea ce ai nevoie pentru a asigura un eveniment de succes. De la echipamente audio-video calitative până la mobilier flexibil la cerere, îți punem la dispoziție tot ce este necesar.

Flexibilitate de programare

Înțelegem că programul tău poate fi variabil. De aceea, îți oferim flexibilitate în programare, astfel încât să poți alege orele care îți convin cel mai bine pentru evenimentul tău.

Asistență profesională

Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție pentru a te asista cu toate detaliile. De la organizarea evenimentului până la soluționarea oricăror solicitări specifice, suntem aici pentru tine.

Explorează locul și spațiile noastre

Ne mândrim cu faptul că oferim o gamă variată de spații care răspund unei game largi de nevoi profesionale. Fie că organizezi întâlniri, cursuri, sesiuni de formare sau evenimente corporate, avem spațiul ideal pentru a-ți ridica experiența la un nivel superior.

Sala A

40 m2

suprafața

30 max

capacitate

Sala B

28 m2

suprafața

25 max

capacitate

Sala C

25 m2

suprafața

20 max

capacitate

Sala D

35 m2

suprafața

30 max

capacitate

Sala E

50 m2

suprafața

50 max

capacitate

Sala F

50 m2

suprafața

50 max

capacitate

Capacitate și configurarea sălilor

Fie că este vorba despre un moment special sau o ocazie de afaceri, locația noastră se ajustează cu ușurință pentru a-ți oferi o experiență remarcabilă și productivă. Explorează numeroasele opțiuni pe care le punem la dispoziție pentru a transforma orice concept în realitate în cadrul acestui spațiu versatil și complet utilat.

Suprafață (m2)

Teatru

Boardroom

Classroom

U-Shape

Sala A 40 30 22 18 14
Sala B 28 25 18 25 15
Sala C 25 20 15 11 9
Sala D 35 30 20 18 15
Sala E 50 50 25 30 26
Sala F 50 50 25 30 26

Servicii și facilități

Fiecare eveniment este la fel de unic ca și organizația care îl găzduiește. De aceea, oferim o serie de opțiuni personalizabile pentru a ne asigura că spațiul pentru eveniment se aliniază perfect cu nevoile și viziunea ta specifică.

  • Tablă albă și flipchart
  • Configurație audio-video
  • Mobilier la cerere
  • Aer condiționat
  • Coffee-Break de bun venit
  • Prânz (catering)
  • Coffee-Break
  • Aranjamente flexibile ale locurilor

Contactează-ne pentru a discuta despre modul în care te putem ajuta să îți personalizezi spațiul pentru evenimente pentru o experiență cu adevărat excepțională.

Pentru noi, cheia progresului constă în puterea transformatoare a colaborării și a împărtășirii cunoștințelor. De aceea am creat un spațiu care reunește o comunitate de oameni și companii care împărtășesc o viziune comună bazată pe împărtășirea cunoștințelor, cultivarea ideilor grozave, promovarea colaborării și crearea de impresii de durată.

Te invit să te alături comunității noastre vibrante. Devino partenerul nostru!