Povestea noastră

Credem în puterea transformatoare a evenimentelor.
Suntem pasionați să te ajutăm să generezi un impact îndrăzneț și să îți dezvolți afacerea prin crearea unor experiențe pe care oamenii le iubesc și pe care să și le amintească.

Călătoria Education Point

Călătoria noastră a început cu o idee simplă, însă puternică: să creăm spații care să inspire, să faciliteze și să aducă oamenii împreună. Am recunoscut importanța mediului în modelarea experiențelor și am decis să ne angajăm în misiunea de a oferi spații excepționale pentru evenimente, cursuri și întâlniri care să stimuleze inovația, colaborarea și succesul.

Înființată de o echipă pasionată de entuziaști de evenimente, Education Point a început ca un efort mic cu vise mari. Am crezut că spațiul potrivit poate ridica orice ocazie, transformând-o în ceva extraordinar. Cu determinare și un angajament față de excelență, ne-am propus să transformăm această convingere în realitate.

Pe măsură ce am crescut, a crescut și înțelegerea nevoilor clienților noștri. Am descoperit că fiecare eveniment este o poveste unică care așteaptă să fie spusă, iar locul de desfășurare este scena pe care se desfășoară totul. Această realizare a alimentat dedicarea noastră de a crea un portofoliu divers de spații care să satisfacă o gamă largă de evenimente – de la întâlniri corporative care cer rafinament la cursuri dinamice care prosperă în medii creative.

Astăzi, Education Point este un simbol al calității, fiabilității și inovației în industria spațiilor pentru evenimente. Angajamentul nostru de a oferi spații de prim rang, susținute de servicii excepționale și de o atenție deosebită la detalii, rămâne de neclintit. Ne mândrim cu faptul că suntem puntea care face legătura între viziunea ta și spațiul perfect.

De ce să ne alegi?

Ne mândrim cu faptul că oferim o experiență cu adevărat excepțională atât pentru organizatorii de evenimente, cât și pentru cei care caută locații. Ceea ce ne diferențiază de concurență este angajamentul nostru de nezdruncinat de a oferi valoare și servicii de neegalat.

Iată de ce ieșim în evidență

Părerile clienților

“Am găsit la Education Point, pe lângă logistica necesară, un mediu care se potrivește cu valorile și misiunea IT Junior.”

Florentina Ispas | Fondator & Manager Educațional IT Junior

“Primul contact cu Education Point a fost în octombrie 2014, când căutam noi locaţii pentru desfăşurarea cursurilor „Matematica cu drag”. Imediat după vizitarea sediului şi cunoaşterea echipei a început o colaborare frumoasă ce chiar sperăm să ţină cât mai mult. Sunt de apreciat pentru buna comunicare de care dau dovadă, pentru dedicarea cu care muncesc şi pentru cum caută mereu să-ţi ofere cea mai bună experienţă.”

Timisescu Silvia | Trainer

“Un mediu profesionist, care încurajează studiul intensiv, colaborarea cu trainerul și desfășurarea optimă a cursurilor de programare. Sălile oferă facilitățile necesare cursanților pentru a reuși să asimileze bazele programării, în drumul lor spre o carieră în dezvoltarea software. Education Point a fost de la început un partener de încredere în misiunea academiei Devmind de a forma noi specialiști în piața IT.”

Emil Racec | Trainer Java la Academia Devmind