Evenimente și întâlniri corporate

Înțelegem că fiecare eveniment corporate reflectă valorile, aspirațiile și profesionalismul organizației tale. De aceea, suntem dedicați să îți oferim servicii excepționale care să îți pregătească terenul pentru succes.

Angajamentul nostru față de excelență

Angajamentul nostru față de excelență se extinde dincolo de cărămizi și mortar. Ne ocupăm de crearea unor medii care inspiră inovația, încurajează colaborarea și lasă o impresie de durată. Indiferent dacă planifici, un curs sau un workshop, un eveniment corporate sau o lansare sau promovare de produs, avem spațiul perfect pentru a corespunde viziunii tale.

Ceea ce ne diferențiază nu este doar calitatea spațiilor noastre, ci și experiența pe care o creăm în jurul acestora. De la amenajări personalizabile până la servicii impecabile și practici durabile, nu lăsăm niciun detaliu neatins. Înțelegem că evenimentele tale sunt mai mult decât simple întâlniri; sunt oportunități de a-ți crește afacerea, de a-ți implica audiența și de a-ți atinge obiectivele.

Explorează locul și spațiile noastre

Ne mândrim cu faptul că oferim o gamă variată de spații care răspund unei game largi de nevoi profesionale. Fie că organizezi întâlniri, cursuri, sesiuni de formare sau evenimente corporate, avem spațiul ideal pentru a-ți ridica experiența la un nivel superior.

Sala A

40 m2

suprafața

30 max

capacitate

Sala B

28 m2

suprafața

25 max

capacitate

Sala C

25 m2

suprafața

20 max

capacitate

Sala D

35 m2

suprafața

30 max

capacitate

Sala E

50 m2

suprafața

50 max

capacitate

Sala F

50 m2

suprafața

50 max

capacitate

Capacitate și configurarea sălilor

Indiferent de natura evenimentului tău, spațiul nostru se adaptează cu ușurință pentru a oferi o experiență memorabilă și eficientă. Descoperă posibilitățile infinite pe care le oferim pentru a transforma orice viziune în realitate în cadrul acestui spațiu flexibil și bine echipat.

Suprafață (m2)

Teatru

Boardroom

Classroom

U-Shape

Sala A 40 30 22 18 14
Sala B 28 25 18 25 15
Sala C 25 20 15 11 9
Sala D 35 30 20 18 15
Sala E 50 50 25 30 26
Sala F 50 50 25 30 26

Servicii și facilități

Fiecare eveniment este la fel de unic ca și organizația care îl găzduiește. De aceea, oferim o serie de opțiuni personalizabile pentru a ne asigura că spațiul pentru eveniment se aliniază perfect cu nevoile și viziunea ta specifică.

  • Tablă albă și flipchart
  • Configurație audio-video
  • Mobilier la cerere
  • Aer condiționat
  • Coffee-Break de bun venit
  • Prânz (catering)
  • Coffee-Break
  • Aranjamente flexibile ale locurilor

Contactează-ne pentru a discuta despre modul în care te putem ajuta să îți personalizezi spațiul pentru evenimente pentru o experiență cu adevărat excepțională.

Viziunea ta, expertiza noastră

Ești pregătit să creezi o experiență de neuitat, adaptată nevoilor tale?

Contactează-ne pentru a discuta despre cerințele evenimentului tău și-ți vom crea o ofertă personalizată adaptată nevoilor tale.

Părerile clienților

“Am găsit la Education Point, pe lângă logistica necesară, un mediu care se potrivește cu valorile și misiunea IT Junior.”

Florentina Ispas | Fondator & Manager Educațional IT Junior

“Primul contact cu Education Point a fost în octombrie 2014, când căutam noi locaţii pentru desfăşurarea cursurilor „Matematica cu drag”. Imediat după vizitarea sediului şi cunoaşterea echipei a început o colaborare frumoasă ce chiar sperăm să ţină cât mai mult. Sunt de apreciat pentru buna comunicare de care dau dovadă, pentru dedicarea cu care muncesc şi pentru cum caută mereu să-ţi ofere cea mai bună experienţă.”

Timisescu Silvia | Trainer

“Un mediu profesionist, care încurajează studiul intensiv, colaborarea cu trainerul și desfășurarea optimă a cursurilor de programare. Sălile oferă facilitățile necesare cursanților pentru a reuși să asimileze bazele programării, în drumul lor spre o carieră în dezvoltarea software. Education Point a fost de la început un partener de încredere în misiunea academiei Devmind de a forma noi specialiști în piața IT.”

Emil Racec | Trainer Java la Academia Devmind